vrijdag, 16. december 2016 - 21:05 Update: 16-12-2016 23:43

Mannen (42 en 57) zwaargewond bij scooterbotsing

Scooters botsen op elkaar, twee mannen zwaar gewond
Foto: Archief FBF.nl
Tilburg

Bij een verkeersongeval op de Bredaseweg in Tilburg raakten twee snorfiets bestuurders zwaar gewond. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval en roept eventuele getuigen op om zich te melden.

Het ongeval gebeurde vrijdagavond 16 december 2016 rond 17.40 uur. Twee scooters (model snorfiets) kwamen vermoedelijk frontaal in botsing bij elkaar. De beide bestuurders raakten zwaar gewond en liepen neurologisch letsel op. Het ambulancepersoneel kreeg ondersteuning va twee medisch teams van traumahelikopters bij de stabilisatie van de slachtoffers. Beide mannen werden gereanimeerd en vervolgens per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het gaat om twee mannen uit Tilburg van respectievelijk 42 en 57 jaar oud.

Onderzoek

De toedracht van het ongeval is nog onduidelijk op dit moment nog niet duidelijk. Verkeersongevalanalisten van de politie onderzochten de plaats van het ongeval naar sporen en maakten foto’s van de aangetroffen situatie en de beschadigde scooters. Aan de hand van deze feiten en de verklaringen van getuigen en betrokkenen probeert de politie de precieze toedracht van het ongeval te achterhalen. Op dit moment lijkt het erop dat beide snorfietsbestuurders elkaar uit tegenovergestelde richting naderden en frontaal met elkaar in aanrijding kwamen.

Getuigen

De politie is daarom op zoek naar getuigen die iets meer kunnen vertellen over de gebeurtenissen. Daarbij wordt specifiek gezocht naar een blonde automobiliste, die kort na het ongeval voorbij kwam en is uitgestapt. Getuigen kunnen met de verkeerspolitie in contact komen via het algemene politienummer 0900-8844. 

Categorie:
Blik op 112: