zaterdag, 29. april 2017 - 11:06 Update: 29-04-2017 11:11

Motorrijder overleden na eenzijdig ongeval

Motorrijder overleden na eenzijdig ongeval
Foto: fbf
Wassenaar

Bij een eenzijdig ongeval op de N14 is vrijdagavond een 28-jarige motorrijder om het leven gekomen. Vanwege het onderzoek naar de toedracht was de N14 een groot deel van de avond deels afgesloten.

Omstreeks 17.40 uur reed de man vanaf de Landscheidingsweg linksaf de N14 op in de richting van Leidschendam. Nog voordat hij de tunnel tussen Leidschendam en Wassenaar, de zogeheten spoortunnel, in wilde rijden, verloor hij tijdens een inhaalmanoueuvre door nog onbekende oorzaak de macht over het stuur. Hij reed met zijn motor tegen middengeleiding en kwam ten val. Het slachtoffer overleed ter plaatse aan zijn verwondingen.

Vanwege het onderzoek werd de N14 tussen Leidschendam en Wassenaar direct in beide richtingen afgesloten. Hoewel het onderzoek nog niet is afgerond, lijkt het er –mede dankzij verklaringen van getuigen- op dat er geen andere partij bij het ongeval betrokken was. De familie van het slachtoffer werd zo snel mogelijk geïnformeerd. Omstreeks 22.15 uur was het onderzoek afgerond en werd de weg weer vrijgegeven.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: