dinsdag, 20. juni 2017 - 19:49 Update: 20-06-2017 20:17

Mijlpaal in de grafische industrie, drukwerk standaard binnen 4 werkdagen in huis

Mijlpaal in de grafische industrie, drukwerk standaard binnen 4 werkdagen in huis
Foto: Reclameland
Westerbroek

Met de groeiende markt van internetdrukkerijen heb je tegenwoordig je drukwerk snel in huis. Maar hoe snel is snel? In Europa leveren de meeste internetdrukkerijen drukwerk standaard binnen 5 á 6 werkdagen. In Nederland bevindt zich de eerste online drukkerij die drukwerk standaard binnen 4 werkdagen levert. Een mijlpaal in de grafische industrie.

Efficiënt productieproces

Drukwerk is een op maat product. Zo wordt het bestand dat klanten aanleveren, eerst gecontroleerd. Vervolgens wordt het drukwerk gedrukt, dan gesneden tot het juiste formaat en eventueel ook nog gevouwen, gelamineerd of vergaard tot bijvoorbeeld een magazine. Als het drukwerk gereed is, wordt het verpakt en verstuurd. Een groot verschil dus met productwebshops die de bestelling alleen uit het magazijn hoeven te halen.   

Online drukkerijen hebben een uiterst efficiënt productieproces. Dit is de voornaamste reden dat drukwerk standaard zo snel gedrukt en geleverd kan worden. Zowel de zakelijke als de particuliere markt bestelt dan ook steeds vaker drukwerk online. Het bestelproces is gemakkelijk, de opties en mogelijkheden zijn eindeloos en de prijzen zijn scherp. Met een simpele druk op de knop, bespaar je veel geld. 

Klant is koning

Online drukkerij Reclameland levert als eerste drukkerij in Nederland het drukwerk standaard binnen 4 werkdagen. Het is een voorbeeld van een drukkerij die snel en professioneel drukwerk levert. Persoonlijke aandacht en uitstekende service staat bij de drukkerij hoog in het vaandel. Hoewel er geen fysieke ontmoeting plaatsvindt tussen klant en medewerkers, voelt de klant zich koning. De klant kan 24/7 drukwerk bestellen, kiezen uit een groot productassortiment en elke werkdag de drukkerij tot 22.00 uur telefonisch bereiken. 

Bij Reclameland krijgen klanten het drukwerk dus standaard binnen 4 werkdagen in huis. Als klanten het drukwerk eerder nodig hebben, kunnen zij kiezen voor een spoedlevering. Dit is ook mogelijk bij andere online drukkerijen als Drukland.nl. Op werkdagen kan de klant dan tot 18.00 uur een bestelling voor drukwerk plaatsen en het morgen al in huis hebben. Zo hebben reclamebureaus en ontwerpers de hele dag de tijd om een ontwerp af te ronden voor bijvoorbeeld rollup banners of visitekaartjes. Wil je het als online drukkerij dus echt maken in de grafische markt, dan is het niet een kwestie van achterover leunen, maar keihard aan de bak! 

Categorie:
Provincie:
Tag(s):