woensdag, 12. juli 2017 - 15:45 Update: 12-07-2017 15:50

Zestien nieuwe tips over ernstig auto-ongeluk door keien op de weg

Zestien nieuwe tips over ernstig auto-ongeluk door keien op de weg
Foto: Politie
Schijndel

In de uitzending van Opsporing Verzocht werd dinsdagavond 11 juli uitgebreid aandacht besteed aan het tragische auto-ongeluk in Schijndel waarbij in de nacht van vrijdag 23 op zaterdag 24 juni een 32-jarige vrouw ernstig gewond raakte.

De oorzaak daarvan was dat ze met haar auto over een aantal keien reed die opzettelijk op de weg waren neergelegd. Deze uitzending heeft tot nu toe zestien nieuwe tips opgeleverd.

In de uitzending werd bekend gemaakt dat we DNA van de keien hebben afgehaald en dat dit DNA, samen met andere sporen die we op de Structuurweg hebben veiliggesteld, onderzocht wordt. Ook weten we waar de stenen zijn weggenomen. Ze lagen bij een pad dat loopt tussen de Smaldonkstraat en de Structuurweg dat voor iedereen toegankelijk is. Meer informatie over de uitzending vind je op de site van Opsporing Verzocht.

Namen genoemd

Tussen de zestien tips zitten interessante reacties, waarbij ook namen worden genoemd. We gaan deze tips uiteraard verder onderzoeken. In totaal hebben we tot nu toe zo’n 46 reacties gekregen. Heeft u informatie en nog geen contact met ons opgenomen, deel deze dan met ons en bel de opsporingstiplijn op 0800-6070. Op politie.nl vind je een dossier waarin alle informatie over de zaak terug te vinden is en waar je ook online een tip kunt delen. Kijk op www.politie.nl/tgoschijndel en deel je informatie met ons.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: