zondag, 20. augustus 2017 - 22:09 Update: 20-08-2017 22:10

Overleden aangetroffen vrouw woning Rotterdam stierf natuurlijke dood

Overleden aangetroffen vrouw woning Rotterdam stierf natuurlijke dood
Foto: Archief EHF
Rotterdam

De vrouw, die in de nacht van zaterdag op zondag door de politie dood in een woning aan de Vlaskade in Rotterdam werd gevonden, is een natuurlijke dood gestorven. Dit heeft onderzoek uitgewezen, zo meldt de politie zondag.

'Bij de woning werd een 49-jarige man aangehouden. Hij weigerde medewerking aan politie en ging in verzet bij zijn aanhouding', aldus de politie

Gegil vanuit woning

Gegil vanuit een woning aan de Vlaskade was voor omwonenden aanleiding om rond 02.00 uur de politie te bellen. Op dat moment belde er ook een man naar de politie. Hij meldde dat zijn vriendin dood in de woning lag en hing vervolgens op.

Agressieve man

Agenten werden bij aankomst opgewacht door deze man. Hij stond in de deuropening en was meteen zeer agressief. Hij dreigde de agenten aan te vallen. Op waarschuwingen reageerde hij niet. De agenten moesten pepperspray en geweld gebruiken om hem aan te houden. 

Verdachte omstandigheden

Ondertussen troffen andere agenten in de woning het levenloze lichaam aan van een vrouw. Vanwege de verdachte omstandigheden werd de woning afgezet voor onderzoek. Hieruit blijkt nu dat de 51-jarige bewoonster een natuurlijke dood is gestorven. De man is niet langer verdachte in deze zaak. Wel blijft hij vast zitten voor zijn verzet en geweld tegen de politie.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: