zondag, 24. september 2017 - 18:35 Update: 25-09-2017 8:09

Dode Ellen Drost (18) mogelijk aangereden in Spier, automobilist aangehouden

Vermiste Ellen Drost (18) dood aangetroffen in Spier
Spier

In een greppel langs De Steegde in Spier is zondagmiddag het levenloze lichaam van de 18-jarige Ellen Drost uit Pesse gevonden. Dit maakte de politie bekend.

Vermist

Ellen werd eerder die middag als vermist opgegeven omdat zij niet thuis was gekomen nadat ze naar een schuurfeest bij Van der Gun was geweest. Hier was zij om rond 3.30 vertrokken. Onduidelijk is of zij alleen is vertrokken of met iemand. Na 04.20 uur is het geen contact meer geweest met haar.

Een woordvoerder van de politie laat aan Blik op Nieuws weten dat het nog niet bekend is hoe Dorst om het leven is gekomen. Op dit moment houdt de politie nog alle opties open. Schouw op het lichaam zal mogelijk meer duidelijkheid verschaffen.

Iets geraakt

In de loop van de middag heeft zich een automobilist bij de politie gemeld, een 24-jarige inwoner van Ruinerwold. Hij meldde dat hij in de omgeving waar het lichaam is gevonden afgelopen nacht op deze weg ‘iets had geraakt’ met zijn auto. De man is aangehouden en zijn voertuig is in beslag genomen en wordt op sporen onderzocht. 

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: