maandag, 9. oktober 2017 - 18:59 Update: 10-10-2017 8:20

Duitse politie toont foto's van misbruikt meisje in de hoop haar snel te vinden

foto van kindermisbruik | fbf
Foto: fbf
Berlijn

De Duitse politie slaat alarm om een kind dat wordt misbruikt. Dat doet de politie om de dader zo snel als het kan op te sporen zodat het kind niet nog meer wordt beschadigd.

Voorlopig heeft de politie nog geen enkel spoor naar de dader. Bij wijze van hoge uitzondering worden nu beelden van het jonge slachtoffer verspreid, in de hoop dat iemand haar herkent. De politie vermoed dat het slachtoffertje nog steeds bij de dader vertoeft. De dader gaat volgens procureur-generaal Georg Ungefuk gestructureerd en zeer voorzichtig te werk. ''Hij laat geen sporen achter."

Op het zogenaamde Darknet, een anoniem en besloten deel van internet, zijn al diverse filmpjes opgedoken waarin te zien is hoe het meisje ernstig wordt misbruikt. Haar leeftijd wordt op vier of vijf jaar geschat.

De tijd dringt, want de pedofiel in kwestie zet opvallend snel nieuwe beelden online. "Normaal duurt het een half jaar vooraleer daders een tweede filmpje maken. Ze willen eerst kijken hoe het internet reageert. Maar hier gaat het veel sneller: we spreken over negen video's die gemaakt werden tussen oktober 2016 en juli 2017. We hebben geen andere keuze dan de foto's van het kind openbaar te maken, " aldus Georg Ungefuk in de Duitse media.

Up-date: Meisje gevonden LEES HIER

Categorie:
Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):