dinsdag, 10. oktober 2017 - 21:50 Update: 11-10-2017 9:08

Zoeking in woning verdachte Michael P. levert niets op

Zoeking in woning verdachte Michael P. levert niets op
Foto: Archief EHF/ foto ter illustratie
Den Dolder

Dinsdag zijn de recherche en de forensisch experts van de politie verder gegaan met het onderzoek in de woning van verdachte Michael P. (27) op het terrein van GGZ-instelling Altrecht Aventurijn naar mogelijke sporen die kunnen leidene naar Anne Faber.

Zoeking woning verdachte afgerond

Rond 20.00 uur dinsdagavond was de zoeking afgerond maar deze heeft niet geleid tot belangrijke aanwijzingen, zo heeft de politie laten weten. Maandagavond werd daar al begonnen met een zoeking naar mogelijke sporen die kunnen leiden naar de vermiste 25-jarige Anne Faber. Bij de GGZ-instelling Altrecht Aventurijn worden mensen behandeld en begeleid met psychiatrische stoornissen. 

Zoekgebied

Dinsdag werd met een grote groep waaronder politie, vrijwilligers en militairen het gebied ten noorden van de Fornheselaan en de Dolderseweg doorzocht. Ook het bosgebied aangrenzend aan het Altrecht-terrein werd daarbij doorzocht. De zoekactie van dinsdag werd rond 19.30 uur gestaakt vanwege de duisternis.

Hekken en graafmachines

Woensdag zal dan ook verder worden gegaan met het zoeken op het terrein van Altrecht Aventurijn. De politie heeft inmiddels wel alvast hekken en graafmachines naar de locatie laten komen 'mochten deze de komende tijd nodig zijn bij onderzoek op het terrein rond kliniek', meldt de politie dinsdag.

Lees alles over:
Categorie:
Provincie:
Blik op 112: