zaterdag, 27. januari 2018 - 20:37 Update: 27-01-2018 20:46

Inmiddels ook 3e verdachte vast voor kei-incident Schijndel

Inmiddels ook 3e verdachte vast voor kei-incident Schijndel
Foto: Archief EHF/ foto ter illustratie
Schijndel

Zaterdag heeft de politie in de loop van de middag in Schijndel een derde verdachte aangehouden in het onderzoek naar het tragische kei-incident op de Schijndelse Structuurweg in juni vorig jaar. Dit heeft de politie zaterdag bekendgemaakt.

Derde verdachte in beeld 

Zaterdagochtend hield de politie al een tweede verdachte aan in zijn woning. Het ging hier om een 19-jarige jongen uit Schijndel. 'Gaandeweg het onderzoek kwam een derde verdachte in beeld. Ook een 17-jarige jongen uit Schijndel', aldus de politie. De derde verdachte werd zaterdagmiddag thuis aangehouden. Het drietal zit vast voor verder onderzoek.

Vrijdag werd de eerste verdachte in deze zaak aangehouden. Het betrof hier ook een 17-jarige jongen uit Schijndel. Ook de tweede verdachte is een 19-jarige inwoner van Schijndel. Hij is bevriend met de 17-jarige Schijndelnaar die vrijdag werd aangehouden. 

DNA-match

Er is stevig geïnvesteerd op het onderzoek naar het gevonden DNA, met als resultaat dat er bruikbare DNA-sporen naar voren kwamen die de politie verder hielp in het onderzoek. De politie kreeg namelijk een DNA-match met de eerste verdachte die dus vrijdag werd aangehouden.

-------------------------------------------------------------------------------

Al het nieuws van Blikopnieuws.nl op uw telefoon?  Download de handige app in de App store (ios) of de Play store (android)

Volg Blik op Nieuws op sociale media:  TwitterFacebook of Google+

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: