maandag, 12. februari 2018 - 14:15 Update: 12-02-2018 14:37

Man trapt jongetje (2) hard tegen zijn rug

Man trapt jongetje (2) hard tegen zijn rug
Foto: Politie
Rosmalen

Een 2-jarig jongetje is maandagochtend in Rosmalen in zijn rug getrapt door een onbekende man. 'Het voorval gebeurde toen de moeder even stil stond met haar zoontje omdat zij wilde oversteken naar de parkeerplaats', zo meldt de politie die op zoek is naar de man en getuigen zoekt.

Op straat gevallen

Het voorval gebeurde omstreeks 09.00 uur vanochtend. Een man, die kort daarvoor zijn fiets bij de Aldi stalde, trapte zonder enige aanleiding het kind in de rug. Het jongetje viel hierdoor op straat. 

Lichte verwonding aan rug

Een getuige waarschuwde de hulpdiensten. Ambulancepersoneel heeft het kind ter plekke nagekeken. Hij heeft een lichte verwonding aan zijn rug. Moeder en zoon zijn erg geschrokken. De politie doet onderzoek en zoekt getuigen van dit incident.

Weggefietst

De onbekende man fietste na het incident weg richting de Marie Koenenstraat/PC Hooftstraat. Er stonden meerdere mensen op deze locatie toen dit incident plaatsvond. De politie komt daarom graag alsnog in contact met andere getuigen van dit incident.

Signalement van de trappende man

Het gaat om een man van circa 50 jaar en ongeveer 1,75 mtr lang. Hij heeft een lichtgetinte huidskleur en mager postuur, donker kort haar en een kalende kruin. 
Verdere heeft hij grote donkere ogen en donkere wenkbrauwen en hij droeg een bruin suède ruimvallende jas en grauwige kleding met beige tinten. Vermoedelijk reed de man op een damesfiets. Getuigen kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. 

Categorie:
Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):