donderdag, 1. maart 2018 - 13:56 Update: 02-03-2018 8:51

Politie op zoek naar vissers en schippers in de zaak rondom dood Orlando

Politie op zoek naar vissers en schippers in de zaak rondom dood Orlando
Den Haag

De politie is op zoek naar vissers en schippers die op of rond het tijdstip van de vermissing van Orlando tot aan het vinden van zijn lichaam in het water rondom het Böttgerwater in de Haagse wijk Ypenburg hebben gevist of gevaren. Zij worden verzocht contact op te nemen met de politie. Ieder detail, hoe klein ook, kan volgens de onderzoekers helpen.

Het rechercheteam dat zich bezighoudt met de vermissing en overlijden van de 17-jarige Rotterdamse Orlando wil dringend in contact te komen met personen die op of om het water van het Bötggerwater in de Haagse wijk Ypenburg zijn geweest. De politie heeft al uitgebreid buurtonderzoek gedaan, maar mogelijk zijn er met name op en rond het water mensen geweest die de politie nog niet heeft gesproken. Zij kunnen over informatie beschikken die het team verder kan helpen bij hun onderzoek. Ook anderen die over informatie beschikken en dit nog niet met de politie hebben gedeeld, worden dringend verzocht dit te doen. 

Vermist

Orlando kwam zondag 18 februari na een afspraak in Den Haag niet meer thuis. Uit onderzoek bleek dat hij voor het laatst in Den Haag was gezien. Naar aanleiding van een Meld Misdaad Anoniem melding werd maandagavond door duikers gericht gezocht in het water aan de Böttgerwater in Den Haag. Hier werd het lichaam van Orlando door duikers aangetroffen.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: