maandag, 23. april 2018 - 18:14 Update: 23-04-2018 18:29

Een terras klaarmaken voor een warme koningsdag

Een terras klaarmaken voor een warme koningsdag
Foto: Archief EHF/ foto ter illustratie
Kesteren

Vrijdag is dit jaar de dag waarop koningsdag weer gevierd wordt. De lente is ook weer begonnen waardoor de kans groot is dat de temperaturen oplopen en er dus uitbundig gevierd zal worden. En dat doe jij ook in je prachtige tuin, maar hoe maak je deze eigenlijk klaar voor koningsdag?

Kleed je oranje

Natuurlijk versier je als trouwe Oranjefan je tuin in oranje sferen. Dat betekent oranje kleedjes op je tuinmeubelen leggen of deze versieren met slingers; Je oranje kleding mag weer uit de kast en plaats ook maar die overige leuke accessoires op andere plekken in de tuin.

Sfeermuziek erbij!

Natuurlijk is een feestje in de tuin niet een feestje zonder muziek. Zet lekkere vrolijke muziek op waarmee je een lekkere vrolijke sfeer maakt alsof je je eigen festival maakt. Doe dat alleen als je andere buren niet hetzelfde hebben bedacht, anders wordt het chaotisch met diverse soorten muziek door elkaar.

Nodig anderen uit

In je eentje is het natuurlijk niet leuk in de tuin op jouw mooie terras. Nodig dus vrienden, familie of zelfs je buren uit om er een leuke gezellige dag van te maken. Zorg dus wel dat je terras goed opgeruimd is en je ook echt alle ruimte hebt om gasten te ontvangen. Bereid ook maaltijden voor om zo je gasten van eten te voorzien. Haal bijvoorbeeld een frisdrank/biertap om iedereen makkelijk te voorzien van drinken. Of zet gewoon wat flessen op een apart tafeltje.

Zet de barbecue aan

Natuurlijk kan je de dag mooi afsluiten met een lekkere barbecue op jouw terras. Zorg dus dat je de barbecue ook al schoon en kaar voor gebruik hebt. Veel mensen vinden natuurlijk een barbecue gezellig en zullen vast graag blijven eten.

Categorie:
Provincie: