zaterdag, 19. mei 2018 - 10:24 Update: 19-05-2018 10:32

Inhalende motorscooterrijder (20) gewond bij ongeval

 Inhalende motorscooterrijder (20) gewond bij ongeval
Foto: Archief EHF/ foto ter illustratie
Middelburg

Vrijdagmiddag is een 20-jarige man uit Middelburg gewond geraakt bij een verkeersongeval. 'Hij is naar een ziekenhuis overgebracht', zo meldt de politie die onderzoek naar de toedracht doet.

Eerste hulp door omstanders

De motorscooterrijder is rond 15.50 uur op de kruising Spinhuisweg en de Torentrans in aanrijding gekomen met een auto. Omstanders hebben eerste hulp verleend. Het slachtoffer is naar een ziekenhuis overgebracht. De automobiliste raakte niet gewond.

Onderzoek

De politie is een onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeval. Op de plaats van de aanrijding hebben verkeersongevallenanalisten sporenonderzoek gedaan en hebben agenten getuigenverklaringen opgenomen.  Kort voor het ongeval heeft de scooterrijder volgens getuigen een auto ingehaald.

Getuigen

Op de Spinhuisweg kwam vanuit de Torentrans in de richting van de Statenlaan een tegemoetkomende auto gereden. De scooterrijder moest hierdoor na zijn inhaalactie snel terug naar de rechter rijbaan. Wij komen graag in contact met deze bestuurder van de tegemoetkomende auto voor een getuigenverklaring. Getuigen kunnen zich melden bij de politie via 0900-8844.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: