vrijdag, 25. mei 2018 - 16:32 Update: 26-05-2018 12:40

Man (20) verdacht van steken meisje (16) aangehouden

Meisje (16) door man (20) bij school in hals gestoken
Foto: Archief EHF/ foto ter illustratie
Breda

Een 16-jarig meisje is vrijdagochtend in Breda vermoedelijk door een 20-jarige man in haar hals gestoken en daarbij gewond geraakt. Dit meldt de politie vrijdagmiddag.

Aanhouding

'Het steekincident gebeurde op de Terheijdenseweg  nabij een scholenterrein. De 20-jarige verdachte werd rond 14.45 uur in Raamsdonksveer door de politie aangehouden', aldus de politie. 
Slachtoffer naar ziekenhuis

Nabij school

Het slachtoffer liep rond 09.30 uur nabij de school en werd daar door de verdachte met een voorwerp in haar hals gestoken. De verdachte vluchtte vervolgens weg. Een ambulance bracht het meisje naar het ziekenhuis, waar zij aan haar verwondingen is behandeld. Er wordt rekening gehouden dat het incident te maken heeft met problemen in de relationele sfeer. Beiden volgen onderwijs op de betreffende school.

Onderzoek

Voor getuigen van het incident en voor de school is slachtofferzorg geregeld. Voor de zoektocht naar de verdachte werd Burgernet ingeschakeld. In de middag werd hij door de politie aangehouden. Hij is overgebracht naar het politiebureau en zit vast voor verder onderzoek.

 

Categorie:
Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):