donderdag, 7. juni 2018 - 21:41 Update: 07-06-2018 21:49

Arrestatie in zaak dodelijk schietincident Oss

Arrestatie in zaak dodelijk schietincident Oss
Foto: Archief EHF
Oss

De politie heeft donderdagochtend een man uit Oss aangehouden.

Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van een 30-jarige man uit Oss. Deze man kwam in de vroege ochtend van maandag 4 juni jl. om het leven bij een schietincident voor het woonwagencentrum aan de Hoogheuvelstraat in Oss. Direct werd een groot onderzoek opgestart om duidelijkheid te krijgen over de achtergronden van de dood van de Ossenaar. Specialisten deden uitgebreid onderzoek op de plek van het misdrijf en rechercheurs gingen in gesprek met familie en bekenden van het slachtoffer.

Verdachte

Terwijl het rechercheteam nog volop bezig was met het uitspitten en verifiëren van informatie, meldde zich donderdag in de loop van de dag een man uit Oss bij de politie. Hij zou mogelijk betrokken te zijn bij het schietincident in Oss en werd daarop direct aangehouden. Het onderzoek naar de dood van de Ossenaar gaat intussen onverminderd verder.

Getuigen

Heeft u iets gezien of gehoord, heeft u informatie of kent u mensen die de politie  misschien op weg kunnen helpen? Dan kunt u dat bij de politie melden via 0900-8844.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: