vrijdag, 3. augustus 2018 - 16:04 Update: 03-08-2018 16:06

Twee personen aangehouden na woningoverval op een bungalowpark in Nunspeet

Twee personen aangehouden na woningoverval op een bungalowpark in Nunspeet
Foto: Google Maps
Nunspeet

De politie is een onderzoek gestart naar een woningoverval op een bungalowpark aan de Wiltsangh in Nunspeet. Kort na de melding kon de politie in de buurt van de woning twee verdachten aanhouden. Het gaat hier om een 27-jarige vrouw (woonplaats onbekend) en een 66-jarige man uit Amsterdam.

Mogelijk waren er nog drie mannen betrokken bij de overval. Er is direct een grote zoekactie opgezet in de omgeving van het park. Onder meer door de politiehelikopter werd gezocht naar de overige drie verdachten.

De politie kreeg omstreeks 19:10 uur de melding van de overval. Vijf personen waren de woning binnen gedrongen en bedreigden de bewoners met een vuurwapengelijkend voorwerp. Op dat moment waren er drie personen in de woning aanwezig.

Twee aanhoudingen

De vijf verdachten zijn gevlucht en zijn er mogelijk met een geldbedrag vandoor gegaan. De 27-jarige vrouw en de 66-jarige man konden snel worden aangehouden. Het tweetal werd in de bosjes rondom het bungalowpark aangetroffen. Zij zijn aangehouden en meegenomen voor nader verhoor.

Zoekactie naar drie verdachten

Met de politiehelikopter en honden is de zoekactie verder gegaan naar de overige drie verdachten. Zij zijn niet meer aangetroffen. De politie gaat verder met het onderzoek en doet ook vandaag onder andere technisch onderzoek rondom de woning en het bungalowpark.

Categorie:
Provincie: