donderdag, 27. december 2018 - 12:29 Update: 27-12-2018 12:33

Ramkraak juwelier Badhoevedorp, politie vraagt hulp getuigen

Ramkraak juwelier Badhoevedorp, politie vraagt hulp getuigen
Foto: Archief EHF/ foto ter illustratie
Badhoevedorp

In de nacht van dinsdag op woensdag is bij een juwelier aan het Lorentzplein in Badhoevedorp een ramkraak gepleegd. De recherche is op zoek naar mensen die informatie hebben over deze ramkraak.

Glasgerinkel en knal

Woensdag werd rond 04.10 uur werd bij de politie gemeld dat er iets aan de hand was bij de juwelierszaak aan het Lorentzplein. Er werd glasgerinkel en een knal gehoord en hierna zouden de daders vermoedelijk op een scooter of scooters zijn weggereden.

Onbekende buit

De politie trof een beschadigde voorpui en fors beschadigd rolluik aan bij de juwelierszaak en de witte Renault Clio. Onderzoek werd ingesteld en er werd gezocht naar de daders die meer dan vermoedelijk met een onbekende buit op een scooter of scooters ervandoor waren gegaan. Zij werden helaas niet meer aangetroffen. De witte Renault is weggesleept en wordt o.a. onderzocht op sporen.

Scooter

Behalve technisch onderzoek is o.a. ook buurtonderzoek gehouden. De recherche is bezig met het onderzoek naar deze ramkraak en is op zoek naar mensen die informatie hebben of die mogelijk iets gezien hebben van de ramkraak of van de vluchtende daders op een scooter(s).

Categorie:
Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):