woensdag, 9. januari 2019 - 19:39 Update: 09-01-2019 19:48

Belangrijke veiligheidswaarschuwing AH Surimi krabsalade Albert Heijn

Belangrijke veiligheidswaarschuwing AH Surimi krabsalade Albert Heijn
Foto: Albert Heijn

Albert Heijn heeft besloten de AH Surimi krab salade 60 gram van het Albert Heijn merk met ten minste houdbaarheidsdatum 26-1-2019 uit de winkels terug te halen.

Het product zit verpakt in een onjuiste cup (cup van AH Tonijnsalade) met hierop onjuiste artikelinformatie. Daardoor kloppen de ingrediënten die op het etiket staan niet. In de AH Surimi krab salade zitten de allergenen: schaaldieren, soja en melk (lactose) die niet staan vermeld op het etiket.

Klanten met een allergie voor schaaldieren, soja en melk (lactose), worden dringend verzocht de AH Surimi krab salade niet te eten en terug te brengen naar een Albert Heijn-winkel, waar zij bij inlevering van het product het aankoopbedrag vergoed krijgen. Klanten die geen allergie voor deze ingrediënten hebben, kunnen de Surimi krab salade gerust eten. Voor meer informatie kunnen klanten terecht op www.ah.nl of contact opnemen met de gratis Servicelijn van Albert Heijn 0800 - 0305. Albert Heij biedt zijn verontschuldigingen aan voor dit ongemak.

Categorie:
Tag(s):