vrijdag, 8. maart 2019 - 17:54 Update: 08-03-2019 17:57

Drie aanhoudingen in verband met handel in cocaïne in Putten

cel-gevangenis
Foto: Archief EHF/ foto ter illustratie
Putten

Een 28-jarige man uit Putten blijft voorlopig vastzitten op verdenking van handel in cocaïne in Putten. 'Hij werd dinsdag 5 maart samen met een 24-jarige man en 23-jarige vrouw uit Putten aangehouden voor het dealen in harddrugs', zo meldt de politie vrijdagmiddag.

Wijkagent

Nadat de wijkagent signalen had gekregen dat er door de 28-jarige man mogelijk drugs werd gedeald, is een onderzoek gestart waarbij de twee andere verdachten in beeld kwamen.

Handel in cocaïne

De 24-jarige man en de vrouw zijn vandaag heengezonden, maar blijven verdachte in deze zaak. De politie vermoedt dat het drietal zich al langere tijd bezighoudt met de handel in cocaïne en dat de 28-jarige man daarin de hoofdrol speelde.

Doorzoekingen

De politie heeft dinsdag ook twee woningen doorzocht aan de Van Oldenbarneveltstraat en Krachtighuizerkern. In die woningen verbleven de verdachten en naast drugs werden er wapens en auto’s in beslag genomen. Ook nam de politie gegevensdragers mee, die onderzocht zullen worden. Bij de woning aan de Oldenbarneveltstraat werd een hennepkwekerij met 67 planten gevonden.

Categorie:
Provincie: