dinsdag, 7. mei 2019 - 17:05 Update: 07-05-2019 17:07

Man aangehouden ivm dodelijk schietincident Hoptille

Man aangehouden ivm dodelijk schietincident Hoptille
Foto: fbf
Amsterdam

Een Arrestatieteam heeft afgelopen vrijdagavond een 29-jarige man aangehouden die verdacht wordt betrokken te zijn bij het doodschieten van een 24-jarige man op Hoptille.

Een Team Grootschalige Opsporing is direct na het schietincident op donderdagavond 2 mei opgestart. Forensische specialisten werden op het afgelinte plaats delict ingezet. Op het stoffelijke overschot heeft bij het NFI een sectie plaatsgevonden.

Het rechercheteam heeft, onder supervisie van een officier van justitie, tactisch- en technisch onderzoek verricht. De verdachte kwam tijdens het onderzoek in beeld en kon hij worden aangehouden.

De verdachte is vandaag voorgeleid bij een rechter commissaris, hij is in bewaring gesteld en hij blijft in de volledige beperkingen.

Getuigen die nog niet met de politie gesproken hebben of mensen die beeldmateriaal hebben van het incident worden verzocht contact op te nemen met de rechercheurs via 0900-8844. U kunt uw informatie ook anoniem delen via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Wilt u de informatie digitaal delen maak dan gebruik van onderstaande link.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):