zaterdag, 1. juni 2019 - 14:05

Man slaat vrouw en jongen met hamer op hoofd

Foto van hamer
Foto: SXC
Steenbergen

Vrijdagavond is een 44-jarige man uit Kruiningen in zijn woning aangehouden. Hij wordt verdacht van mishandeling van twee kinderen en bedreiging en mishandeling van een vrouw uit Steenbergen.

Omstreeks 20.20 uur krijgt de meldkamer informatie binnen dat een man op de Zuidwal in Steenbergen een 32-jarige vrouw uit Steenbergen en haar 9-jarige zoon met een hamer op hun hoofd heeft geslagen. Ook heeft hij haar 3-jarige zoon geschopt. Daarnaast heeft hij de vrouw met een mes bedreigd.

Poging doodslag

Enkele mensen zijn getuige van het incident en grijpen in door de verdachte vast te pakken en de politie te bellen. De man weet echter los te komen, rent naar zijn auto en rijdt snel weg. Intussen is de identiteit van de in Kruiningen woonachtige agressor achterhaald en kon hij later in zijn woning worden aangehouden De vrouw en haar kinderen zijn in een huisartsenpost nagekeken. De reden van dit gewelddadig incident is vooralsnog onduidelijk. De vrouw verklaart de man niet te kennen. De verdachte is overgebracht naar een politiecellencomplex. Daar zal hij vandaag gehoord worden. De vrouw heeft aangifte gedaan van poging doodslag.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: