maandag, 9. september 2019 - 10:59 Update: 09-09-2019 14:33

Dode bij steekpartij metrostation Capelsebrug

dode, steekpartij, metrostation, capelsebrug, burgernetbericht
Foto: Archief EHF
Rotterdam

Bij een steekpartij in metrostation Capelsebrug in Rotterdan is een persoon omgekomen.

Dader op de vlucht

De dader is op de vlucht geslagen, zo laat Politie Rotterdam op Twitter weten.  Bij de politie kwam maandagochtend rond 10.00 uur de melding binnen over een steekpartij op het perron van het metrostation langs de Abraham van Rijckevorselweg. Er kwam nog een traumahelikopter ter plaatse. Het slachtoffer werd gereanimeerd, maar dat mocht helaas niet meer baten.

Burgernet bericht

Reizigers en getuigen worden opgevangen. Het perron is afgesloten voor onderzoek. De politie heeft een burgernet bericht doen uitgaan. Naar aanleiding van het steekincident op metrostation Capelsebrug zoekt de politie een man van 20 jaar,  1.80 meter lang en donker gekleed. Hij droeg  opvallend witte schoenen. De dader is volgens de politie gevlucht in de richting van de wijk 's Graveland.

Update 14.00 uur: Camerabeelden veiliggesteld

Het onderzoek is nog in volle gang. Camerabeelden van het station zijn veilig gesteld, uitgekeken en verspreid onder agenten. Agenten zijn in de omgeving nog steeds op zoek naar de dader. De Forensische Opsporing doet op het perron sporenonderzoek en probeert de identiteit van het slachtoffer te achterhalen.