donderdag, 3. oktober 2019 - 9:03 Update: 03-10-2019 9:11

Man 'zo maar' verschillende keren in zijn rug is gestoken in Tilburg

Foto van plein horeca donker | Archief EHF
Foto: Archief EHF
Tilburg

In Tilburg is in de nacht van woensdag op donderdag een man meerdere keren in zijn rug gestoken. Dit meldt de politie donderdag.

Hevig bloeden

Rond 01.40 uur werden verschillende surveillance-eenheden naar de Heuvel gestuurd, het centrale plein van de stad Tilburg gelegen midden in de binnenstad. Er zou daar iemand neergestoken zijn. De verdachte werd onder controle gehouden. Ter plaatse troffen de agenten een man aan die hevig bloedde uit zijn rug. Hij was wel aanspreekbaar. Ambulancepersoneel ontfermden zich over het slachtoffer en brachten hem naar een ziekenhuis.

Beveiligers

Verder troffen de agenten een aantal beveiligers op een man die ze aanwezen als verdachte van dit steekincident. De agenten namen de verdachte, een 51-jarige Tilburger, over en hij werd naar het bureau gebracht. Een andere beveiliger stond met zijn voet op een mes. Dat zou het steekwapen zijn. Het mes is in beslag genomen.

'Zo maar'

Van enkele getuigen werd vernomen dat er volgens hun geen aanleiding was geweest en dat het slachtoffer zo maar zou zijn neergestoken op straat. De recherche onderzoekt de zaak.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: