woensdag, 22. januari 2020 - 12:16 Update: 22-01-2020 12:18

Drie verdachten aangehouden voor overval in Almere

aanhouding, drie verdachten, overval, winke
Almere

Op vrijdag 17 januari heeft de politie drie verdachten aangehouden voor een gewapende overval die op 7 november 2019 plaatsvond in een winkel aan de Rembrandtweg in Almere. In het onderzoek naar deze overval, die door vier personen werd gepleegd, is ook een vierde verdachte in beeld gekomen. Deze man zat al vast. Hij was op 13 november op heterdaad aangehouden voor een woningoverval aan de Sportmark in Almere.

Bij de overval op de winkel aan de Rembrandtweg in Almere waren vier personen betrokken. Twee van hen bedreigden het personeel en de klanten met steekwapens en ze zijn uiteindelijk gevlucht in een auto. Alle vier de verdachten zitten nu vast. De drie die vrijdag 17 januari zijn aangehouden, een 16-jarige jongen en twee 18-jarige mannen uit Almere, zijn maandag voorgeleid bij de rechter-commissaris. Die heeft besloten dat ze langer vast moeten blijven.

Bij de overval op de woning aan de Sportmark in Almere waren drie personen betrokken: twee minderjarigen van 17 jaar uit Almere en de 18-jarige man die ook verdachte is in het onderzoek naar de overval op de winkel. De politie zet de onderzoeken voort.  

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: