dinsdag, 4. februari 2020 - 20:19 Update: 04-02-2020 20:32

Twee mannen opgepakt na schietincident Eindhoven

agenten-donker-zaklamp
Foto: Archief EHF/ foto ter illustratie
Eindhoven

In de nacht van maandag op dinsdag heeft zich in Eindhoven een schietincident voorgedaan bij een woning aan de Hyacinthstraat. 'Twee mannen van 36 en 33 jaar uit Eindhoven zijn aangehouden. Een 24-jarige Eindhovenaar gaf aan bedreigd te zijn door het tweetal en heeft aangifte gedaan. Bij het incident raakte niemand gewond', zo meldt de politie dinsdagavond.

Melding ruzie en knallen

De politie kreeg rond 1.30 uur diverse meldingen van een ruzie bij een appartementencomplex aan de Hyacinthstraat. Daarbij zouden knallen gehoord zijn. Agenten zijn direct ter plaatse gegaan en hebben een onderzoek ingesteld. Daaruit bleek dat er bij de woning geschoten is. In een auto werd een vuurwapen gevonden. Daarop hielden zij de twee Eindhovenaren aan. De 33-jarige man bedreigde bij zijn aanhouding meermaals de politieagenten.

Getuigen

De recherche onderzoekt de exacte toedracht van het incident en de rol van beide mannen. Daarom is de politie op zoek naar getuigen en roept zij mensen op die informatie over het incident hebben om zich te melden. 

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: