dinsdag, 9. juni 2020 - 12:18 Update: 09-06-2020 12:26

Spoorloper bijt agent in been bij arrestatie

spoor-rails
Foto: Archief EHF / foto ter illustratie
's Heer Arendskerke

Een 31-jarige man die maandagavond in het Zeeuwse 's-Heer Arendskerke langs een spoorlijn liep en door de politie werd aangehouden heeft een agent in zijn been gebeten. Dit meldt de politie dinsdag.

Langs spoorlijn

De agressieve man werd op de Theuniswegeling aangehouden omdat hij langs de spoorlijn liep. De man verzette zich hevig en beet een agent in zijn been. De politie kreeg rond 18.30 uur een melding dat de man langs de spoorlijn liep. Agenten zagen hem in een tarweveld aan de Theuniswegeling lopen. 

Agent in been gebeten

De man liep via de sloot de weg op. Hij werd aangehouden, hierbij verzette hij zich hevig en beet een agent in zijn been. De 31-jarige man (woonplaats nog onbekend) werd voor verder onderzoek naar een politiecellencomplex gebracht. Hierbij bleef hij zich flink misdragen.

Aangifte

Een GGD-arts heeft de verwondingen van de agent onderzocht. De agent heeft aangifte gedaan tegen de man, omdat agressie en geweld, tegen politiemedewerkers niet wordt getolereerd. Hij zit nog vast en wordt dinsdag verhoord. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: