donderdag, 9. juli 2020 - 11:23 Update: 09-07-2020 11:28

Motorrijder raakt vangrail en komt ten val in Sint-Oedenrode

Sint-Oedenrode

In de nacht van woensdag op donderdag zijn de hulpdiensten rond 01.05 uur gealarmeerd voor een ongeval met een motorrijder op de N618, tussen Boxtel en Schijndel, ter hoogte van de Eekhoorn in Sint-Oedenrode.

Vangrail

Vermoedelijk is de bestuurder van de motor de macht over het stuur verloren terwijl hij uit een bocht kwam en heeft daarna de vangrail geraakt en kwam zo ten val. Enkele voorbijkomende automobilisten zijn gestopt om de hulpdiensten te waarschuwen en eerste hulp te verlenen. 

Ziekenhuis

De man is in de ambulance nagekeken en daarna met onbekend letsel aan zijn arm naar het Jeroen Bosch Ziekenhuis (JBZ) in ‘s-Hertogenbosch gebracht. De politie heeft ter plaatse een alcoholtest uitgevoerd, of de bestuurder daadwerkelijk gedronken had niet bekend. Een tweede politie-eenheid is ter plaatse gekomen waarna de andere eenheid ook naar het ziekenhuis is gegaan. De N618 was enige tijd afgesloten voor het overige verkeer, een berger is ter plaatse gekomen om de motor op te takelen. Inmiddels is de weg weer vrijgegeven.

Categorie:
Provincie: