maandag, 10. augustus 2020 - 20:32

Vierde verdachte aangehouden voor dood Robby Klomp

Robby Klomp
Foto: Politie
Spijkenisse

Maandag 10 augustus hield de politie een 28-jarige verdachte uit Spijkenisse aan omdaty hij verdacht wordt van betrokkenheid bij de gewelddadige dood van Robby Klomp. Hij meldde zichzelf bij de politie. Daarmee zitten er nu vier verdachten vast die verdacht worden van betrokkenheid

Hij meldde zichzelf bij de politie. Daarmee zitten er nu vier verdachten vast die verdacht worden van betrokkenheid bij de dood van Robby Klomp.

Maandagavond 23 december werd de Rozenburger Robby Klomp (44) neergestoken op de Lijnzaaddreef in Spijkenisse toen hij een vriend te hulp schoot. Hij overleefde het niet. Er werd direct een groot onderzoek gestart, dat sindsdien niet stil heeft gestaan.

De inspanningen leidden in zeven maanden tot de eerste aanhouding op vrijdag 24 juli in Spijkenisse, een tweede op maandagochtend 27 juli in Rotterdam en deze vrijdagochtend 31 juli de derde aanhouding.
De eerste twee verdachten zijn inmiddels voorgeleid en voor 14 dagen in bewaring gegaan.Het onderzoek blijft doorgaan en richt zich onder andere op de vluchtauto.

Getuigen wisten te vertellen dat na het fatale incident vier mannen in een auto waren gesprongen en weg waren gereden. Uit het onderzoek blijkt dat het een zwarte Seat Ibiza uit 2011 moet zijn geweest.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: