zondag, 25. juli 2021 - 18:33 Update: 25-07-2021 18:36

Politie laat ook tweede verdachte in zaak dode man Vlijmen vrij

celdeur
Foto: Archief EHF/ foto ter illustratie
Vlijmen

De tweede verdachte in de zaak van de dode man die afgelopen week woensdagmorgen werd gevonden in een geparkeerde auto in Vlijmen is gisteren vrijgelaten. 'Het gaat om een 32-jarige Poolse man', zo laat de politie zondag weten.

Geen aanwijzingen geweldsmisdrijf

'Donderdag werd al een andere verdachte - een 24-jarige Pool - heengezonden. We hebben op dit moment geen aanwijzingen dat er sprake is van een geweldsmisdrijf', aldus de politie. De eerder vrijgelaten 24-jarige Pool is geen verdachte meer binnen dit onderzoek, bij de andere verdachte is dit nog niet uitgesloten.

Doodsoorzaak niet vastgesteld

Uit onderzoek tot op heden is de doodsoorzaak van het slachtoffer niet vast komen te staan. De omstandigheden waaronder hij in de auto werd gevonden, gaven in eerste instantie wel aanleiding om ernstig rekening te houden met een misdrijf. Er vindt nog een toxicologisch onderzoek plaats, maar de uitkomsten daarvan laten zeker een aantal weken op zich wachten. De familie van het slachtoffer in Polen is geïnformeerd over deze uitkomsten van het politieonderzoek en de omstandigheden waaronder hij is overleden.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: