dinsdag, 17. augustus 2021 - 14:25 Update: 17-08-2021 20:28

Politie houdt vrouw (32) aan vanwege dodelijk schietincident Ruilstraat Rotterdam

forens-afzetlint-busje
Foto: Archief EHF/ foto ter illustratie
Rotterdam

De politie heeft dinsdagochtend in Rotterdam een 32-jarige Rotterdamse vrouw aangehouden. 'Zij wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van de 36-jarige Rotterdammer die op zondag 11 juli door een schietincident om het leven kwam op de Ruilstraat in Rotterdam West', zo meldt de politie dinsdag.

Onderzoek rol verdachte

'De rol van de verdachte wordt nog onderzocht. De politie sluit meer aanhoudingen dan ook niet uit', aldus de politie. Op zondag 11 juli kreeg de politie rond 12.45 uur een melding van een schietincident in een woning op de Ruilstraat in Rotterdam West. Reanimatie mocht niet meer baten, het 36-jarige slachtoffer overleed ter plekke. 

Onderzoek leidt naar vrouw

Er werd direct een groot onderzoek gestart waarbij 20 rechercheurs op de zaak werden gezet. Er werd buurtonderzoek gedaan, camerabeelden werden uitgekeken en er werd gesproken met getuigen. Dit onderzoek leidde naar de 32-jarige vrouw. Zij wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van de 36-jarige bewoner. Wat haar exacte rol is, wordt op dit moment verder onderzocht. De politie sluit meer aanhoudingen niet uit.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: