donderdag, 2. december 2021 - 11:00

Explosie bij woning Marianellastraat

Politieagenten
Foto: Archieffoto ter illustratie FBF
Amsterdam

De politie doet onderzoek naar een explosie die in de nacht van woensdag op donderdag plaatsvond bij een woning aan de Marianellastraat in Osdorp. De voordeur is daarbij uit de gevel geblazen en meerdere ramen zijn bij verschillende huizen gesprongen. Ook is er brand ontstaan.

Rond 2 uur 's nachts luidt er een knal in de straat. Door de explosie ontstaat er brand in de keuken van de woning. Verschillende hulpdiensten komen ter plaatse en meerdere bewoners worden uit hun woning ontruimd. De brandweer heeft de brand snel onder controle. De ambulance controleert meerdere personen ter plaatse vanwege rookinhalatie. Een Teamleider Explosieven Verkenning komt ter plaatse om meer explosiegevaar uit te sluiten. Een forensisch team heeft onderzoek gedaan naar sporen. 

Vluchtauto gezien

Meerdere getuigen verklaren dat ze na de knal een auto zagen wegrijden. De politie wil graag meer informatie over dat betreffende voertuig. Heeft u nuttige informatie voor het onderzoeksteam? Laat het ons dan weten via onderstaande gegevens.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: