maandag, 6. december 2021 - 18:49 Update: 06-12-2021 18:57

Man (48) in Den Haag onder verdachte omstandigheden overleden

Foto van forensisch onderzoek politie | Archief EHF
Foto: Archief EHF
Den Haag

Vorige week dinsdag is in zijn woning in Den Haag een 48-jarige man onder verdachte omstandigheden overleden. Dit meldt de politie maandagmiddag.

Overleden aangetroffen

De politie doet sinds vorige week dinsdag al onderzoek naar het overlijden. De overleden man, die is geboren in Colombia is dood in zijn woning aan de Van der Vennestraat in Den Haag aangetroffen.

Melding

De politie kreeg rond 18.15 uur een melding dat er in een woning aan de Van der Vennestraat, die is gelegen tussen de Trooststraat en Terwestenstraat een overleden persoon was aangetroffen. Agenten troffen in de woning het overleden slachtoffer aan. Uit onderzoek bleek dat het slachtoffer mogelijk al enige tijd overleden in de woning lag. In de woning is door de forensische opsporing uitgebreid onderzoek gedaan.

Mogelijk misdrijf

Omdat de politie uitgaat van een mogelijk misdrijf is een Team Grootschalige Opsporing onder leiding van een officier van justitie samengesteld. Het onderzoek is op dit moment in volle gang en de recherche verzoekt getuigen die informatie hebben, wat van belang kan zijn voor dit onderzoek, contact op te nemen met de opsporingstiplijn 0800-6070. 

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: