woensdag, 2. februari 2022 - 15:03 Update: 02-02-2022 15:20

Verwen jezelf met een vakantie op een luxe camping

zwembad-vakantie
Foto: Pixabay/Eu_eugen
Alkmaar

Heb je er behoefte aan om er echt tussenuit te gaan? Een luxe all inclusive vakantie is natuurlijk een heerlijke optie, maar voor velen toch dan net een stapje te ver. Heb je wel eens aan een luxe camping gedacht? Om jezelf in de watten te leggen hoef je echt niet altijd in het vliegtuig te stappen. Een camping midden in de natuur in Europa is een prima alternatief en vaak zelfs veel leuker. Want vanaf je camping ben je eerder geneigd de omgeving te gaan verkennen en ontdek je dus allerlei fantastische nieuwe plekken! Een combinatie van luxe en kamperen is dan ook helemaal perfect!

Ontspannen op vakantie

Heb jij ook vaak last van vakantiestress? Dat is jammer, want een vakantie is juist bedoeld om te ontspannen en bij te tanken. Maak het jezelf daarom zo makkelijk mogelijk en boek een luxe camping met alle faciliteiten die jij wenst. Op Vacanceselect vind je campings in Europa en kun je jouw wensen precies aanvinken. De locatie, de faciliteiten, het soort accommodatie, noem maar op. Wat dacht je bijvoorbeeld van een heerlijke stacaravan of safaritent op een vijfsterren camping in Bretagne (Frankrijk) of een luxe camping met comfortabele chalets in de Eiffel (Duitsland)? Het zijn slechts twee voorbeelden van locaties dicht bij huis waar je kunt genieten van luxe, comfort en een schitterende omgeving.

Redenen om te kiezen voor een luxe camping

Een luxe camping biedt meer vrijheid en is veelal voordeliger dan een all-in vliegvakantie. Maar als je het vergelijkt met normaal kamperen heeft het nog veel meer voordelen! Zo heb je op een luxe camping meestal een eigen toilet en ‘badkamer’. Je hoeft dus niet ’s avonds met je tandenborstel naar de publieke badkamer te wandelen, of midden in de nacht naar het toiletgebouw te lopen.

Dit is zeker ook heel prettig wanneer je kleine kinderen hebt. Hetzelfde geldt ook voor koken. Bij een gewone tent zal je een kookstel mee moeten nemen en een beetje primitief te werk gaan om je maaltje of koffie te bereiden. Dit heeft natuurlijk ook zo zijn charmes, maar een gewoon fornuis met alle voorzieningen is toch eigenlijk ook wel erg prettig. Op jouw camping kun je jezelf echt genieten. Wil je een jacuzzi, sauna of hamam? Verwen jezelf met luxe en geniet van een avontuurlijke vakantie in de mooie omgeving. Het is allemaal mogelijk op een luxe camping!

Categorie:
Provincie:
Tag(s):