woensdag, 3. augustus 2022 - 14:58 Update: 03-08-2022 15:03

Voetganger zwaargewond na aanrijding Tilburg, auto rijdt door

verkeerslicht-drukknop
Foto: Archief EHF/ foto ter illustratie
Tilburg

Op Roze Maandag, 25 juli jongstleden, is een 47-jarige vrouw uit Tilburg in haar woonplaats omstreeks 11.30 uur aangereden toen zij overstak op de Jan Heijnsstraat in de richting van de grote supermarkt. 'Het verkeerslicht stond voor haar op groen. Ze werd geschept door een grote grijze auto die van links kwam vanaf de rotonde. De automobilist reed door. Ze raakte zwaargewond', zo meldt de politie die een onderzoek heeft ingesteld naar het ongeval en op zoek is naar getuigen.

Aangifte slachtoffer

'Het slachtoffer heeft aangifte gedaan. Ze vertelde dat ze met haar gezicht tegen de voorruit van het voertuig kwam. Ze hoorde de ruit barsten. Ze kwam op de grond terecht en dacht aanvankelijk dat het wel meeviel', aldus de politie. Ter plaatse werd geen politie gebeld. Ze ging naar de huisarts die direct een ambulance belde. In het ziekenhuis bleek dat zij een zware hersenschudding en diverse kneuzingen heeft. Ze herstelt in een revalidatie hotel

Oproep

De politie onderzoekt of er camerabeelden zijn en stelt een buurtonderzoek in. 'We spreken graag getuigen van het verkeersongeval en mensen die andere informatie hebben bijvoorbeeld over de auto met schade', aldus de politie.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: