zondag, 18. september 2022 - 12:43 Update: 18-09-2022 12:46

Man (47) aangehouden na fataal geweldsincident in woning in Haarlem

mmt-traumaheli-politie
Foto: Archief EHF/ foto ter illustratie
Haarlem

Zaterdagochtend is een 79-jarige vrouw uit Haarlem in een woning aan de W.F.Hermansstraat om het leven gekomen na een geweldsincident. 'Een 47-jarige man uit Haarlem werd door de politie aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het incident', zo meldt de politie zondag.

Melding mogelijke steekpartij

Zaterdagochtend rond 09.30 uur kreeg de politie een melding van een mogelijke steekpartij bij een woning aan de W.F.Hermansstraat. Agenten gingen met spoed naar de woning en vonden daar de 79-jarige vrouw. Zij was zwaargewond. 

Overleden

'Direct werd de hulpverlening gestart, maar ondanks de inzet van de hulpdiensten bezweek het slachtoffer aan haar verwondingen', aldus de politie. De politie heeft een onderzoek ingesteld. In het onderzoek werd een 47-jarige Haarlemmer aangehouden. Hij is overgebracht naar het cellencomplex en zit vast voor verhoor.

Beperkingen

De verdachte zit in beperkingen. Dat betekent dat hij alleen contact mag hebben met zijn advocaat. Om die reden deelt de politie op dit moment geen verdere informatie over deze zaak.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: