donderdag, 6. oktober 2022 - 18:45 Update: 06-10-2022 18:46

Lichaam vermiste Jane Johnsen mogelijk gevonden in Amsterdamse woning

forens-afzetlint-busje
Foto: Archief EHF/ foto ter illustratie
Amsterdam

Tijdens de doorzoeking in de woning aan de Jonge Roelensteeg heeft de politie donderdag een stoffelijk overschot aangetroffen. Dit meldt de politie donderdag.

'Door misdrijf om het leven gekomen'

'Nader onderzoek zal definitief moeten uitwijzen of het lichaam van de 65-jarige Jane Johnsen is, maar de politie heeft logischerwijs wel het vermoeden dat het om mevrouw Johnsen gaat. Wel kan gesteld worden dat deze overleden persoon om het leven is gekomen door een misdrijf', aldus de politie.

Aanhouding 53-jarige man

Inmiddels kan de politie ook melden dat op woensdag 5 oktober een 53-jarige man zonder vast woonadres is aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de vermissing van Jane Johnsen. Op dit moment wordt de man verdacht van betrokkenheid bij de dood van de persoon die overleden is aangetroffen in de woning.

TGO zet onderzoek voort

Het TGO zet haar onderzoek voort en komt nog steeds graag in contact met mensen die mevrouw Johnsen de afgelopen weken nog gezien hebben, die haar (goed) kennen en/of mogelijk andere informatie hebben die voor het onderzoek van belang kan zijn.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):