maandag, 22. mei 2023 - 21:43 Update: 22-05-2023 21:51

Foto's verdachten ongeregeldheden AZ-stadion getoond in Opsporing Verzocht

Foto van voetbal supporters vuurwerk | Archief EHF
Foto: Archief EHF
Alkmaar

De politie toont dinsdagavond de eerste 24 foto’s van verdachten van de ongeregeldheden na de wedstrijd AZ-West Ham United. 'Dat gebeurt op nationale televisie in het programma Opsporing Verzocht, NPO2, 21.10 uur', zo meldt de politie maandag.

Scheidingshek omvergeworpen

Een grote groep mensen in het AZ-stadion verbrak donderdagavond met vereende krachten een scheidingshek tussen twee tribunes en bestormde de mensen in het andere vak. Daar gingen velen direct het gevecht aan met mensen die naar het einde van de wedstrijd stonden te kijken.

Foto's

Van de ongeregeldheden zijn door de eigenaar van het stadion en diverse aanwezigen beelden gemaakt en ter beschikking gesteld aan de politie. Een aantal verdachten is al herkend. De verdachten die op de foto’s staan en die we direct herkenbaar gaan tonen, zijn nog niet intern herkend.

Melden

Mocht je zelf betrokken zijn bij deze ongeregeldheden en je wil voorkomen dat jouw foto op de nationale televisie wordt getoond, meld je dan zo spoedig mogelijk bij de politie. Dit kan tot uiterlijk dinsdag 23 mei 16.00 uur.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):