vrijdag, 21. juli 2023 - 13:49

DelfSail organiseert zomerfotowedstrijd

Delfsail
Foto: Delfsail
Delfzijl

DelfSail, een van de grootste Sailevenementen van het jaar, roept alle zeevaartliefhebbers en fotografie enthousiastelingen op om hun meest Maritieme fotomoment van deze zomer te delen op de officiële DelfSail social mediakanalen. Deelnemers hebben de kans om hun spectaculaire foto's van majestueuze zeilschepen, prachtige zonsondergangen op zee, of andere unieke maritieme taferelen te delen én prijzen te winnen.

DelfSail staat bekend om zijn indrukwekkende verzameling van prachtige schepen en levendige maritieme activiteiten. Het publiek wordt uitgenodigd om deel te nemen aan de #DelfSailmaritiem fotowedstrijd, waarbij er drie prijzen te winnen zijn:

Meest Maritieme Foto: De foto die het beste de essentie van DelfSail en het maritieme karakter weergeeft, wordt beloond met de titel "Meest Maritieme Foto" en een exclusieve DelfSail Sweater uit hun gloednieuwe collectie. De sweater is onderdeel van de kledinglijn die met het Groningse bedrijf Brandmore is ontwikkeld.

Meest Originele Foto: DelfSail moedigt deelnemers aan om hun creativiteit te tonen door een unieke, verrassende foto in te sturen die de jury zal imponeren. De winnaar ontvangt ook een stijlvolle DelfSail Sweater als prijs.

Meeste Zeemijlen: Voor de echte zeelieden die de afgelopen zomer veel zeemijlen hebben afgelegd, is er een speciale categorie. De persoon die de meeste zeemijlen heeft geregistreerd, samen met een prachtige maritieme foto, wint eveneens een modieuze DelfSail Sweater.

Deelnemen

Deelnemers kunnen hun foto's op hun eigen Instagram-, Facebook- of Twitter-account plaatsen met de hashtags #DelfSailmaritiem en #DelfSail2024. Belangrijk is om het bericht openbaar te delen en DelfSail daarin te taggen (Instagram: #DelfSail, Facebook: @DelfSailEvent, Twitter: #DelfSailEvent).

DelfSail kijkt uit naar de inzendingen van alle deelnemers. De fotowedstrijd is open tot en met zondag 3 september, en de winnaars worden bekendgemaakt op vrijdag 8 september 2023.

Over DelfSail

DelfSail is een grootschalig maritiem evenement dat om de paar jaar in Delfzijl wordt georganiseerd. Het brengt zowel historische als moderne zeilschepen en tal van maritieme activiteiten samen voor een onvergetelijk spektakel. DelfSail biedt een unieke gelegenheid om de schoonheid en de rijke maritieme geschiedenis van Nederland te ervaren.

Voor meer informatie over DelfSail en de #DelfSailmaritiem fotowedstrijd, kunnen geïnteresseerden terecht op de website www.delfsail.nl.

Volg DelfSail op social media: Instagram: @DelfSail Facebook: @DelfSailEvent Twitter: @DelfSailEvent

Categorie:
Provincie: