dinsdag, 12. september 2023 - 22:20

Tweede verdachte vast voor dood Bosschenaar

bewaker-gevangenis-cel-camera
Foto: Archief EHF/ foto ter illustratie
Den Bosch

In het onderzoek naar de dood van een 46-jarige man uit Den Bosch hield de recherche maandag een tweede verdachte aan. 'Het gaat om een 56-jarige vrouw, de bewoonster van het huis waar de dode man werd gevonden. Zij meldde zichzelf bij de politie', zo meldt de politie dinsdag.

49-jarige man aangehouden

Die zondagochtend 3 september werd de politie door een getuige gealarmeerd dat er mogelijk iets ernstigs in een woning aan de Brugstraat was gebeurd. In de woning troffen we een dode man aan. De man bleek door geweld om het leven te zijn gekomen. Een andere man die in de woning was, een 49-jarige inwoner van Den Bosch, werd aangehouden als verdachte van betrokkenheid bij de dood. 

Verklaring vrouw

Ook van de hoofdbewoonster van de woning werd een uitgebreide verklaring opgenomen. In de loop van het onderzoek bleek haar verklaring over de gebeurtenissen van die dag echter niet geheel overeen te komen met de bevindingen van het rechercheteam. Het vermoeden rees dat deze vrouw mogelijk ook betrokken was bij de dood van het slachtoffer. In opdracht van de officier van justitie werd zij maandag gearresteerd. Ook de eerder aangehouden verdachte zit nog vast.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):