woensdag, 3. juli 2024 - 11:10

Meerdere aanhoudingen bij invallen in Bergen op Zoom

Logo politie
Foto: Politie
Bergen op Zoom

De politie heeft meerdere invallen gedaan in een aantal woningen in Bergen op Zoom. Dat gebeurde op dinsdag 2 juli tussen 06.00 en 07.00 uur. Hierbij zijn verschillende soorten drugs, een boksbeugel en contant geld gevonden. Tijdens de inval zijn drie mannen aangehouden.

De politie startte een onderzoek naar aanleiding van een anonieme tip over drugshandel. De invallen vonden plaats aan bij vier woningen in de Dahliastraat, Klaproosplein, Vlierstraat en Rijtuigweg-Zuid. Agenten troffen daar verschillende soorten drugs en meer dan €30.000 aan contant geld.

Drie personen uit Bergen op Zoom zijn aangehouden. Een 27-jarige werd aangehouden vanwege handel in soft- en harddrugs. Een 23-jarige vanwege bezit van harddrugs en een 16-jarige vanwege belemmering van het onderzoek. Ze zijn alle drie meegenomen naar het bureau voor verhoor en vervolgonderzoek.

Reactie burgemeester

Burgemeester Margo Mulder spreekt haar lof uit over politie en de tipgevers. “Ik wil allereerst het politieteam complimenten maken. Criminaliteit dulden we niet. Verder prijs ik de tipgevers. Door de extra oren en ogen van onze vele goedwillende inwoners, wordt het werk van politie nog effectiever.” Passende maatregelen zullen volgen als de burgemeester de bestuurlijke rapportage heeft ontvangen.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):