donderdag, 14. januari 2016 - 10:14 Update: 14-01-2016 10:31

Louis van Gaal haalt pijnlijk uit naar 'fat man'

Louis van Gaal haalt pijnlijk uit naar 'fat man'
Foto: Archief FBF.nl
Londen

Louis van Gaal, trainer van Manchester United, heeft weer eens uitgehaald naar een journalist. Dat gebeurde tijdens een persconferentie na afloop van de wedstrijd tegen laagvlieger Newcastle United. De wedstrijd eindigde voor de club van Van Gaal in een pijnlijke 3-3.

Van Gaal werd door de aanwezige media flink aangepakt. Maar 64-jarige heetgebakerde coach haalde pijnlijk uit naar sportverslaggever Neil Custis door hem voor 'fat man' (dikzak) uit te maken. Het antwoord dat de verslaggever gaf was verrassend: "Je hebt gelijk Louis, ik ben te dik. Ik ben 12 kilo aangekomen sinds ik vier maanden geleden aan mijn knie werd geopereerd."

In de krant de boulevardkrant The Sun komt Custis nog even terug op het voorvalletje. "De operatie aan mijn knie zorgt ervoor dat ik niet meer kan hardlopen of naar de sportschool ga. Het beperkt me en heeft ervoor gezorgd dat ik al zo'n 12 kilo ben aangekomen." Custis laat verder weten er alles aan te doen om weer op z'n oude gewicht te komen. "In ieder geval kan ik mijzelf in de spiegel aankijken voor mijn eigen falen. Anderen kunnen dat duidelijk niet", besluit hij.

Categorie: