donderdag, 11. mei 2006 - 14:54

Anesthesioloog op non actief gesteld

Utrecht

De Raad van Bestuur van Mesos Medisch Centrum heeft ingegrepen bij een conflict binnen de maatschap Anesthesiologie. Eén van de zes anesthesiologen is op non actief gezet. Voor onmiddellijke vervanging is inmiddels gezorgd.

“Het conflict binnen de maatschap liep al wat langer,� aldus de voorzitter van de Raad van Bestuur de heer M. Rook. “Eén van de anesthesiologen had steeds vaker conflicten met de andere vijf collega’s. Individueel functioneren alle anesthesiologen goed. Het probleem betreft de onderlinge communicatie.

Nu de specialist in kwestie niet meer werkzaam is in Mesos Medisch Centrum, vertrouwt de Raad van Bestuur erop dat het conflict uit de wereld is. “Wij zullen de gang van zaken in de maatschap natuurlijk ook de komende tijd scherp in de gaten houden. Met de overgebleven anesthesiologen zijn afspraken gemaakt om ervoor te zorgen dat de veiligheid van patiënten gewaarborgd blijft en dat er geen problemen meer ontstaan. Door de onmiddellijk vervanging is ervoor gezorgd dat Mesos kan rekenen op voldoende anesthesiologen.�
Provincie:
Tag(s):