maandag, 11. december 2006 - 16:50

'DJ Maurice, Award prijswinnaar komt ook naar Thialf'

Heerenveen

DJ Maurice, welke gisteravond de Party Award uitgereikt heeft gekregen, komt naar Thialf Roze Vrijdag on Ice. Naast de vele bekende artiesten heeft nu ook DJ Maurice uitgesproken om op 15 december graag naar dit mega homofeest te komen. Naast de Nederlandstalige, smartlap en slagerhits zal DJ Maurice in het grote ijsstadion laten zien waarom juist hij de pretentieuze prijs in de wacht heeft gesleept.

Verder zullen bekende sterren als Thomas Berge, Lucas en Gea, De Havenzangers, Harm Wolters, zanger Burdy, Liza Santenera, Tjeerd, Gyna en Bouke op dit gay-ijsfestijn op het podium verschijnen. De avond zal gepresenteerd worden door niemand minder dan Willie Oosterhuis, die voor deze avond een speciaal roze pak laat aanmeten. Ook Lucas en Gea hebben toegezegd in het roze te verschijnen en Thomas Berge laat speciaal voor deze avond zijn eigen roze sjaaltjes fabriceren. Kortom de sterren hebben de smaak en de kleur te pakken.

Er zullen ruim 5000 homo`s, lesbo's en bisexsulelen uit binnen- en buitenland naar Thialf komen om deze megaparty bij te wonen. Een uniek gebeuren voor het Noorden. Omdat de entreekaarten alleen in de voorverkoop via Ticketbox of via www.roze-vrijdag.nl te verkrijgen zijn waarschuwt de organisatie om op tijd te reserveren. Want vol = vol.
Provincie:
Tag(s):