donderdag, 7. september 2006 - 10:27

N270 tussen Oostrum en Wanssum gestremd

Oostrum

Het verkeer op de N270 tussen Venray en Well krijgt komend weekeinde tussen Oostrum en Wanssum in beide richtingen met een volledige afsluiting te maken in verband met wegwerkzaamheden. De Provincie Limburg start dan met onderhoudsmaatregelen aan de provinciale weg.

Deze bestaan onder andere uit het aanbrengen van een tweetal nieuwe asfaltlagen en het aanbrengen van nieuwe markeringen. De werkzaamheden beginnen vrijdagavond om 19.00 uur en zullen duren tot uiterlijk maandagmorgen 11 september 06.00 uur.

Het oost-west verkeer krijgt voor beide richtingen te maken met een tweetal omleidingen. Het doorgaande verkeer Wanssum - Venray wordt via Geijsteren en de N551 richting Venray-Noord en A73 omgeleid of via de N554 via Meerlo, Tienray richting Horst-Noord en A73 omgeleid. Het (brom)fietsverkeer daarentegen kan normaal gebruik blijven maken van de (brom)fietspaden.

Hulpdiensten zoals het ambulancevervoer hoeven bij calamiteiten niet om te rijden. Zij mogen met verminderde snelheid het werkvak passeren. In het werkvak liggende winkels en bedrijven zijn, weliswaar moeilijker of via een lokale omleiding, normaal bereikbaar. Het bestemmingsverkeer naar ‘De Rooijse Wissel’, ‘Pascalis’ en ‘Dichterbij’ is bereikbaar via de rotonde in Oostrum.
Provincie:
Tag(s):