zaterdag, 8. april 2006 - 14:29

Politie zet rechercheteam op overval slapende man

Echtenerbrug

De politie in heeft het onderzoek naar de overval op een 69-jarige man inmiddels een rechercheteam opgestart. De man werd in zijn woning aan de Zuster Jacobsstraat in zijn slaap overvallen.

Vrijdagochtend is een buurtonderzoek uitgevoerd. De technische recherche heeft de woning en de omgeving opnieuw onderzocht op sporen. De daders zijn via een raam de woning binnengedrongen en zijn vermoedelijk direct naar de slaapkamer van het slachtoffer gegaan. Tijdens de worsteling met de daders is het slachtoffer aan het gezicht gewond geraakt.

Van de daders is slechts een vaag signalement bekend. Het gaat om twee mannen, Nederlands sprekend. De ene is vrij klein, de andere een stuk groter. De kleine was gekleed in een lichte jas of trui en de grote in een geruite trui.

De politie zoekt getuigen die iets gezien of gehoord hebben of anderszins kennis hebben van dit misdrijf. In het bijzonder zoekt de politie getuigen die kort voor, tijdens of kort na het tijdstip van het misdrijf, vrijdag 1.15 uur, bijzonderheden hebben gezien. Dat kunnen personen in de omgeving van de Zuster Jacobsstraat zijn of het wegrijden van een auto of ander vervoermiddel. Getuigen kunnen zich melden op telefoonnummer 0900 8844. Informatie wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld.
Provincie:
Tag(s):