zaterdag, 19. augustus 2006 - 11:44

Restaurant Glaspaleis sluit deuren

Heerlen

Restaurant Avenance op de bovenste verdieping van het Heerlense Glaspaleis sluit zijn deuren met ingang van 1 september. Het café met terras op de begane grond blijft gewoon open.

De exploitant van restaurant, de directie van het Glaspaleis en de gemeente Heerlen hebben de afgelopen zes maanden intensief overleg gevoerd over het restaurantprobleem in het Glaspaleis. Toen bleek dat op korte termijn een oplossing niet mogelijk was, heeft Avenance het huurcontract met ingang van 1 september opgezegd. De personeelsleden zijn inmiddels geïnformeerd.

Om te komen tot een goede invulling van de horecafunctie in het Glaspaleis wordt de komende periode een onderzoek gedaan. Daarin wordt vooral bekeken hoe de combinatie cultuur en horeca op deze locatie het beste vorm kan krijgen. De gemeente doet haar uiterste best om voor die periode eventueel een tijdelijke oplossing te vinden voor het restaurant. Het café blijft zeker open.

Mensen die afspraken hebben gemaakt met het restaurant in de periode ná 1 september hoeven zich geen zorgen te maken. De directie van het Glaspaleis zorgt ervoor dat deze afspraken op correcte wijze worden afgewikkeld.
Provincie:
Tag(s):