woensdag, 28. maart 2007 - 8:11

Cast Flikken Maastricht bekend

Maastricht

Naast Angela Schijf en Victor Reinier zijn nu ook de andere castleden van de nieuwe Nederlandse dramaserie FLIKKEN MAASTRICHT bekend.Will van Kralingen vervult in de serie de rol van hoofdinspecteur Ellis Flamand. De actrice is bij het grote publiek bekend van o.a. de tv-series 'De zomer van '45' en 'Het wassende water'. Ook mocht zij twee Gouden Kalveren in ontvangst nemen voor haar rollen in de films 'Havinck' en 'Wilde Mossels'.

Oda Spelbos, nog bekend uit de TROS-comedy 'Gemeentebelangen', keert terug bij de Grootste Familie van Nederland en speelt in FLIKKEN MAASTRICHT de rol van Marion Dreesen. Acteur Sergio Romero IJssel, onlangs nog te zien in 'Shouf Shouf' de serie en 'Van Speijk', speelt de rol van Romeo Sanders. Marion Dreesen en Romeo Sanders zijn het zogenaamde 'blauwe team' (in uniform) van de Basis eenheid Centrum van de politie Maastricht.

Angela Schijf en Victor Reinier spelen de rollen van Eva van Dongen en Floris Wolfs en samen vormen zij een rechercheteam in FLIKKEN MAASTRICHT.

Sinds 2001 zendt de TROS met veel succes de Vlaamse politieserie Flikken uit.In samenwerking met Eyeworks, MMG Eyeworks en de VRT wordt in 2007 FLIKKEN MAASTRICHT geproduceerd.

De serie speelt zich af in Maastricht. Voor deze locatie is gekozen omdat het een historische en tegelijk moderne stad is met een uitgesproken eigen karakter die wel bekend is met de problematiek van de grote steden maar toch wat 'gemoedelijker' overkomt. Zowel de Politie Maastricht als de Gemeente Maastricht zijn nauw betrokken bij de totstandkoming van FLIKKEN MAASTRICHT.

De opnamen van FLIKKEN MAASTRICHT starten eind maart. De TROS zendt de serie vanaf het najaar uit.
Provincie:
Tag(s):