donderdag, 18. januari 2007 - 9:18

Spyker F1 begroet twee nieuwe sponsors

Het Nederlandse Spyker F1-team is er opnieuw in geslaagd twee sponsors van naam aan haar Formule 1-team te verbinden. Het Duitse Medion en het Nederlandse Exact hebben met Spyker F1 een overeenkomst voor meerdere jaren afgesloten.

Colin Kolles, teambaas van Spyker F1: "We zijn erg blij dat we een meerjarige overeenkomst hebben kunnen sluiten met Medion, één van de grootste en meest succesvolle technologie merken. Hun innovatieve IT en media producten zullen door ons gehele team gebruikt gaan worden."

Directeur Clemens Riedl van Exact Software: "Dit jaar heeft Spyker F1 het voor ons een stuk makkelijker gemaakt. Het tijdstip voor ons om in de Formule 1 te stappen is voor ons een goed tijdstip. Vorig jaar waren we in onderhandeling met Midland F1, maar sinds Spyker de leiding heeft bij het team heeft dit de keuze voor ons een stuk makkelijker gemaakt. We hebben de fabriek van Spyker bezocht en ik denk dat onze merken enorm bij elkaar passen, vooral qua toewijding en inzet. Onze logo's zullen op de wing-end-plates van de voorvleugel te vinden zijn."

Vorig jaar in februari testte Christijan Albers in Valencia voor Midland F1 waarbij ook toen al de logo's van Exact Software te vinden waren op de bolide.
Categorie:
Tag(s):