donderdag, 29. maart 2007 - 15:58

Theaterfestival ACA van start gegaan.

Amsterdam

Vanaf vanavond, donderdag 29 maart wordt in de Engelenbak het Theaterfestival van het ACA gehouden. Thema is 'improvisatie'. Amateurgroepen uit Amsterdam en omgeving doen mee aan het festival.

Naast de donderdagavond zijn ook vrijdagavond 30, zaterdagmiddag 31 en zaterdagavond 31 maart en zondag 1 april gereserveerd voor ACA.

Amateurgroepen uit Amsterdam en omgeving doen aan dit festival mee in een Engelstalige en een Nederlandse variant op het tv-programma De Vloer Op. Ook Indiase dans en zang en eenakters zullen de revue passeren.

Publieksprijs
Elke avond reikt het publiek een publieksprijs uit en deskundigen die aanwezig zijn zullen de uiteindelijke winnaar uitkiezen.

Improvisatieworkshop
Op zondagmiddag geeft Vera Boots, die samenwerkt met acteur Helmert Woudenberg, een improvisatieworkshop op de thema's vuur, water, lucht en aarde. Het publiek zal worden uitgenodigd hieraan deel te nemen.

Bezoekersinformatie
Aanvang avonden 20.30 uur matinees om 14.30 uur. Toegang 11 euro en op zondagmiddag 5 euro. Zondag is er ook een prijsuitreiking en naborrel in de foyer van het theater De Engelenbak. De Engelenbak is te vinden aan de Nes 71.
Provincie:
Tag(s):