dinsdag, 8. juli 2008 - 21:55

Identiteit dode vrouw Vlissingen bekend

Vlissingen

De politie van Vlissingen heeft de identiteit bekend gemaakt van de vrouw die op zondag 6 juli 2008 dood werd gevonden op de begraafplaats aan de President Rooseveltlaan in Vlissingen. Het gaat om de 42-jarige Ilonka Toth uit die plaats. De politie roept getuigen om informatie over de vrouw door te geven om het misdrijf op te lossen.

De politie van Vlissingen heeft de volgende vragen:

- Wie heeft de vrouw gezien in de periode van vrijdag 4 juli tot en met zondagochtend 6 juli 2008 en/of of heeft in deze periode contact met haar gehad?

- Wie heeft in het weekend van 4 tot en met 6 juli 2008 bijzonderheden gezien op of rondom de Noorderbegraafplaats in Vlissingen?

Ilonka was klein van postuur (1.68 m) had donker stijl haar en donkergekleurde ogen. Zij was gekleed in een oranje overslaghemdje (zonder mouwen), een bermuda/korte broek met een safariprint en droeg witte/crèmekleurige gympen (merk Alberola). Aan beide polsen droeg het slachtoffer een zgn. zweetbandje (donkergekleurd). Ook droeg zij een zilverkleurige ketting om haar hals met daaraan een medaillon voorzien van een Yin/Yang symbool.

Informatie kan doorgegeven worden op nummer 0900-8844 of anoniem op 0800 - 7000.
Provincie:
Tag(s):